Home/Onze producten/Accessoires/10 DECORATIEVE BEDELTJES HART
10 DECORATIEVE BEDELTJES HART

Knoop met een van onze linten een bedeltje in de vorm van een hartje om uw eigen creatie, voor een nog persoonlijkere toets. Dit kleine accessoire staat heel decoratief bij uw gastengeschenkjes voor de feestelijke gelegenheid die u heeft gepland. Ze zijn ook verkrijgbaar in de vorm van een beertje of een kruisje, zodat ze passen bij al uw gelegenheden en al onze verpakkingen: kubusdoosjes, kraftzakjes, tubes, ballen, hartjes enz.

HoeveelheidEenheidsprijs
stiks € 15.00
€ 15.00
Dit artikel is niet voorradig.
Knoop met een van onze linten een bedeltje in de vorm van een hartje om uw eigen creatie, voor een nog persoonlijkere toets. Dit kleine accessoire staat heel decoratief bij uw gastengeschenkjes voor de feestelijke gelegenheid die u heeft gepland.

Ze zijn ook verkrijgbaar in de vorm van een beertje of een kruisje, zodat ze passen bij al uw gelegenheden en verpakkingen: kubusdoosjes, kraftzakjes, tubes, ballen, hartjes enz.

Dit fijn bewerkte, tere en praktische kleine accessoire van glanzend metaal geeft echt een meerwaarde aan uw gastengeschenkjes. Het metalen hartje is 30 mm groot en wordt verkocht per set van 10 stuks.

Afmetingen :

26 mm / Hoogte: 30 mm

Materiaal :

Metaal

Hoeveelheid :

10 hartjes