BEDANKJES VOR VERJAARDAGEN

Candy Bar voor verjaardagsfeestjes

Alle vrienden zijn er, het eten is klaar en de drankjes zijn gekoeld. Niets staat een fantastisch verjaardagsfeest in de weg. Maar wat dacht je van een beetje extra plezier? Zoete verjaardagsgeschenken maken de dag tot een onvergetelijke ervaring voor uw gasten!

Verjaardagsgeschenkjes als bedankje

Een gastgeschenk is niets meer dan een klein bedankje. Je bedankt je gasten voor hun talrijke optredens en de momenten die ze samen hebben doorgebracht. Uw gasten nemen een aandenken aan de dag mee naar huis.

En gastgeschenken hoeven niet duur of uitgebreid te zijn. Een klein, origineel cadeau is genoeg! Kleine sleutelhangers, kaarsen, thee of gelukskoekjes... Het zijn de kleine dingen. Gepersonaliseerde M&M'S® zijn het perfecte geschenk - een heerlijk kleinigheidje met een persoonlijk tintje. Druk een kleine spreuk of een symbool naar keuze op onze chocolade!

Geschenken voor een verjaardagsfeestje van een kind

Voor verjaardagsfeestjes van kinderen zijn cadeautjes voor de gasten bijzonder populair. Prinsessen? Piraten? Dinosaurussen? Verjaardagen hebben vaak een thema. Bijpassende cadeautjes voor de gasten zijn dan precies wat je zoekt.

Gast geschenken kunnen ook vreugde brengen aan de kleine gasten na het feest. Snoepjes zijn altijd een goede optie. Gepersonaliseerde M&M'S® passen hier perfect bij en de jarige kan je zelfs helpen ze te personaliseren! Kies samen jullie favoriete kleuren, grappige foto's of spreuken. Er zijn geen grenzen aan je fantasie.

Verjaardagsgeschenkjes personaliseren

M&M'S® en verjaardagen zijn de perfecte combinatie. Geef een speciaal tintje aan de viering met gepersonaliseerde snoepjes.

U hebt tal van mogelijkheden om uw geschenken te personaliseren:

- 20 verschillende kleuren
- Uw eigen foto's
- Grote keuze aan symbolen
- Namen van de gasten
- Mooie spreuken

Gepersonaliseerde M&M'S® maken elke verjaardag onvergetelijk. Op zoek naar meer ideeën voor verjaardagsfeestjes met M&M'S®? Op onze verjaardagspagina vind je leuke ideeën voor allerlei verjaardagscadeaus en -decoraties.

En vergeet niet om je M&M'S® in bulk te kopen. Zo heb je genoeg in huis om de tafel te versieren of om jezelf na het feestje op een paar te trakteren.