GOUDKLEURIG LINT

Versier uw verpakkingen met een goudkleurig lint en maak uw cadeautjes nog persoonlijker! Gebruik dit gekleurde lint om uw verpakkingen dicht te knopen en te verfraaien, of om er een bedeltje aan te bevestigen voor een nog origineler geschenk. Het lint is ook verkrijgbaar in het rood, blauw, wit of roze, zodat het altijd perfect bij uw speciale gelegenheid past: een huwelijk, doopfeest, communie, verjaardag, enz.

HoeveelheidEenheidsprijs
stiks € 5.00
€ 5.00
Versier uw verpakkingen met een goudkleurig lint en maak uw cadeautjes nog persoonlijker! Gebruik dit gekleurde lint om uw verpakkingen dicht te knopen en te verfraaien, of om er een bedeltje aan te bevestigen voor een nog origineler geschenk. Het is bijzonder geschikt voor ons DIY-assortiment, maar past ook bij al onze andere verpakkingen zodat u ze naar hartenlust kunt versieren.

Het lint is ook verkrijgbaar in het rood, blauw, wit of roze, zodat het altijd perfect bij uw speciale gelegenheid past: een huwelijk, doopfeest, communie, verjaardag, enz.

De rol van 25 meter lint is voldoende om ongeveer 30 gastengeschenkjes mee te verfraaien, afhankelijk van het soort verpakking.

Breedte van het lint :

9 mm

Lengte van de rol lint :

25 Meter

Materiaal :

enkelzijdig satijn

De bedeltjes worden apart verkocht, zodat u uw creatie volledig zelf kunt samenstellen.