Home/Events & ideeën/Pasen/Ideeën voor Pasen/Ideeën voor paasmanden waar je (waarschijnlijk) nog niet aan had gedacht

Ideeën voor paasmanden waar je (waarschijnlijk) nog niet aan had gedacht

Gepersonaliseerde M&M’S voor paasmanden

Zelfs als je een “ei-xpert” bent op het gebied van creatieve paasmandjes, kun je vast nog wel ideeën gebruiken om familie en vrienden met Pasen te verrassen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een aantal unieke en verrassende paascadeaus.

Ga eens voor iets anders dan het traditionele paasmandje.

Wie zegt dat je voor een paasmandje ook echt een mandje nodig hebt? Ga naar een doe-het-zelfwinkel of tuincentrum (of kijk in je eigen garage) en laat je inspireren. Bijvoorbeeld door terracotta potten, een tinnen gieter, houten fruitkistjes, een oude hoedendoos of een paar regenlaarsjes. En tover ze om in een prachtige “mandjes” door ze in pastel of metallic kleuren te verven.

Creëer je eigen magische hazenpad om eieren te zoeken.

Transformeer uw tuin in een schattig hazenpad met deze handgemaakte bordjes met aanwijzingen voor kinderen waar de heerlijke schatten verstopt zijn. Of creëer een paashuis om in te spelen door het frame van een partytent te versieren met crêpepapier, zijden linten en papieren bloemen.

Vul een paasmand met “Mijn favoriete dingen”.

Het zijn misschien geen snorharen van jonge katjes of warme wollen wanten zoals in de Sound of Music, maar het maken van een paasmand met “Mijn favoriete dingen” is een superleuk idee voor jonge kinderen, tieners en volwassenen. Vul elke mand met de dingen waarvan je weet dat ze er dol op zijn – zoals speeltjes voor kinderen of loten voor volwassenen.

Met gepersonaliseerde M&M’S® wordt Pasen kleurrijker (en leuker).

Gepersonaliseerde M&M’S zijn het perfecte ingrediënt voor elke paasmand. Dus aan de slag beste paashaas. Wij maken het makkelijk om je eigen mix op Pasen geïnspireerde M&M’S samen te stellen. Kies traditionele pastelkleuren zoals roze en lichtblauw of ga voor iets stijlvols met zilver en goud. En voeg er een persoonlijke boodschap en/of leuke foto aan toe.

Herinner je je die grappige foto's van het paaseieren zoeken van vorig jaar nog? Daar kun je M&M’S ook mee personaliseren! Sla ruim in en doe ze in plastic eieren, pastelkleurige zakjes of verstop ze in een van hun favoriete speeltjes. Eindeloos paasplezier begint met gepersonaliseerde M&M’S.

Op zoek naar meer originele ideeën voor in je paasmand? Bekijk onze galerij met producten voor Pasen.