Maak je kerstfeest uniek

M&M's Gepersonaliseerde Kerstmis

Als het om het vieren van de kerstdagen gaat, denk je dan “dat ken ik zo langzamerhand wel?” Zoals die foeilelijke kersttruien en de traditionele gezonde borrelhapjes met dipsaus? Laat ons je creativiteit prikkelen met unieke ideeën voor je volgende kerstfeest.


Geef je traditionele kerstsnoepschaal een make-over met M&M’S®.

M&M’S zijn een vertrouwde favoriet met Kerstmis (vooral de rode en de groene). Maar je feestje wordt nog leuker en lekkerder met gepersonaliseerde M&M’S. Bedruk ze met je eigen kerstwensen, clip-art of je favoriete kerstfoto's om ze uniek te maken.

Kies klassieke kerstkleuren of fleur je feestje op met glitter en glans in de stijlvolle kleuren zilver en goud.


Creëer een feestelijke M&M’S snoeptafel.

Of je nu een intiem familiediner organiseert, groots uitpakt met een feest voor al je vrienden en collega's of alleen een bedankje voor de Kerstman wilt maken -- gepersonaliseerde M&M’S zorgen gegarandeerd voor een geweldige kerstsfeer.

Een snoeptafel is een leuk geschenk voor iedereen om gezellig samen te delen. Laat je creativiteit de vrije loop. Creëer een “snoepdorp” met een laag watten als sneeuw en van die “oude snoepwinkeltjes” vol met gepersonaliseerde M&M’S. Personaliseer ze met de namen van je favoriete kerstpersonages zoals Rudolf het rendier, een sneeuwpop of afbeeldingen zoals kerstbomen en kerststerren.


Gepersonaliseerde, feestelijke snoepdecoraties

Een kerstboom met bedankjes zullen je gasten fantastisch vinden. Kies uit een assortiment met decoraties van transparant plastic – zoals kerstballen, sterren en lampen en vul ze met gepersonaliseerde M&M’s en hang ze in een kleine kerstboom.

Je kunt zelf een mix met kerstkleuren samenstellen of personaliseren met feestelijke kerstwensen. Voor kleinere feestjes kun je er een labeltje aan bevestigen voor elke gast.


Geef elkaar cadeaus met een M&M’S accent.

Cadeautjes geven en krijgen hoort bij het vieren van Kerstmis. Maar wat als je de gasten nu eens trakteerde op iets echt unieks? Waarom laat je ze in plaats van lootjes te trekken niet gepersonaliseerde M&M’S uit een grote schaal grabbelen? De unieke afbeelding, boodschap of foto die ze eruit vissen komt overeen met een label dat hoort bij elk cadeau. Hint: Gepersonaliseerde M&M’s zijn ook leuk als feestelijk cadeautje.

M&M’S en jij -- het recept voor een onvergetelijk kerstfeest.

Met een zak van je favoriete M&M’S kom je goed voor de dag. Of je nu van klassieke melkchocolade of smaken als pindakaas of karamel houdt, er zijn heel veel verschillende en feestelijke M&M’S recepten om uit te kiezen. Denk aan zachte koekjes of snoeprepen, zuurstokken, cupcakes of chocoladefudge met pepermunt. Wie weet worden deze recepten wel je favoriete kerstklassiekers.

Op zoek naar meer unieke en smaakvolle ideeën voor je volgende kerstfeest of bijeenkomst? Ga dan naar onze galerij met kerstideeën.