Home/mms-een-personaliseerbaar-reclamegeschenk

  M&M'S, een personaliseerbaar reclamegeschenk

  Een hartelijke zakenrelatie opbouwen

  Een BtoB zakenrelatie is iets waar u jarenlang aan bouwt. Het houdt in dat de verkoper kwaliteitsvolle producten of diensten aanbiedt aan zijn klant. Bij de vele waarden die bijdragen aan een duurzame vertrouwensband die voor beide partijen profijtelijk is, horen bestendigheid en beschikbaarheid. Deze kwaliteiten komen tot uiting in een hartelijke relatie waarbinnen men elkaar zonder plichtplegingen en verwachtingen kleine attenties geeft.

  U kunt zelf beslissen

  Gepersonaliseerde M&M'S vormen een origineel bedrijfscadeau dat past in dit kader. De marketingmanager of de verantwoordelijke voor klantenrelaties kan de bestelling van dit reclamegeschenk zelfstandig afhandelen. En dat op elk moment van de dag. Met een bestelling via MyM&M'S kan hij/zij de verschillende opties aanpassen aan de behoeften van het bedrijf op een manier die past binnen het voor een reclamegeschenk voorziene budget.

  De eenvoud van een reclamegeschenk

  De website MyM&M'S is een gebruiksvriendelijk platform waar de gebruiker stap voor stap goed wordt begeleid. Met een eenvoudige muisklik of sleepfuncties kan hij:

  • de kleur van de M&M'S kiezen,
  • de afbeelding die hij op de chocoladesnoepjes wil laten afdrukken, uploaden,
  • de hoeveelheid te produceren M&M'S bepalen,
  • de geschenkverpakking kiezen,
  • het bezorgadres opgeven,
  • de aankoop betalen en een factuur van het gepersonaliseerde bedrijfsgeschenk ontvangen.

  M&M'S, een personaliseerbaar reclamegeschenkOm u te helpen kiezen wijst M&M'S u de weg naar de opties die het meest populair zijn bij zijn klanten. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze, afhankelijk van de artikelen, na 2 dagen tot 3 weken geleverd.