Home/nieuwjaarswensen-in-uw-onderneming

  Nieuwjaarswensen in uw onderneming:

  Nieuwjaarswensen uit naam van uw onderneming

  Met zijn nieuwjaarswensen op M&M'S-chocolaatjes gedrukt, brengt een onderneming op een professionele en originele manier zijn nieuwjaarswensen over. Dit kan op heel veel verschillende manieren.

  My M&M'S is de website waar u gepersonaliseerde M&M'S ontwerpt.

  Nieuwjaarswensen in uw ondernemingZowel particulieren als ondernemingen bestellen hier regelmatig chocolaatjes met een exclusief uiterlijk. Op de website maakt u lekkere en originele geschenkjes voor de feestdagen.
  Of u nu een grote of een kleine onderneming heeft, voor u als directeur is het een innovatieve, moderne, voordelige en praktische manier van reclame maken. Het eind van het jaar, wanneer vertegenwoordigers van bedrijven geschenkjes geven aan hun klanten - vooral pennen en agenda's - is het ideale moment om kleine zakjes M&M'S uit te delen waarop het logo of de naam van uw bedrijf is geprint.

  Een goede keuze voor interne bedrijfsgeschenken

  Het is ook een goede keuze om te onthouden voor intern gebruik, bijvoorbeeld wanneer de directie de kerstpakketten voor de werknemers samenstelt. Op de website MyM&M'S kunt u de snoepjes bestellen in één kleur of juist in meerdere kleuren, om zo de kleuren van uw merk te behouden. Vervolgens kiest u welke boodschap u wilt laten afdrukken, bijvoorbeeld nieuwjaars- of succeswensen, het logo van uw bedrijf of een foto die past bij uw bedrijfsactiviteit.

  Nieuwjaar vieren binnen uw bedrijf

  In veel bedrijven worden deze kleine zakjes op de laatste werkdag van het jaar uitgedeeld in kerstpakketten, samen met andere producten zoals een fles goede wijn, een blikje fois gras en confiture.