Home/Events & ideeën/Verjaardag/Verjaardagsideeën/Geïnspireerde ideeën voor gepersonaliseerde verjaardagscadeaus

Geïnspireerde ideeën voor gepersonaliseerde verjaardagscadeaus

Ideeën voor gepersonaliseerde verjaardagscadeaus

Het gebeurt ons allemaal. Je realiseert je plotseling dat een dierbare binnenkort jarig is. Je struint het internet af op zoek naar het perfecte cadeau. Of je slentert eindeloos door een winkelcentrum in de hoop inspiratie op te doen in een van de etalages.

Maar er is een verrassend simpele manier om die bijzondere persoon in je leven zich heel speciaal te laten voelen op zijn of haar verjaardag.


Gepersonaliseerde verjaardagscadeaus.

Denk er eens over na wat jouw man, vrouw, zoon, dochter, broer, zus, vader, moeder of beste vriend(in) zo uniek maakt. Misschien heeft hij of zij een bijzondere bijnaam, hobby, favoriete band of sportclub - of misschien heeft hij of zij een paar grappige selfies geplaatst. Gewone cadeaus worden vergeten, maar cadeaus die recht uit het hart komen maken een blijvende indruk.


Gepersonaliseerde cadeaus voor haar.

Of ze dit jaar nu een speciale leeftijd bereikt of niet (al vertelt ze je dat waarschijnlijk toch niet), laat haar zien hoeveel je van haar houdt met een cadeau dat hartverwarmend persoonlijk is. Maak eerst een lijstje met haar favoriete dingen - haar lievelingskleur, haar favoriete foto van jullie samen of misschien de lieve woordjes die je in haar oor fluistert.

Inspiratietip: je kunt M&M’S® personaliseren met grappige foto's, haar favoriete uitspraken, verjaardagssymbolen en grappige kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op je gepersonaliseerde cadeau.


Gepersonaliseerde cadeaus voor hem.

Misschien is de man in jouw leven het nuchtere type, maar dat wil nog niet zeggen dat hij een persoonlijk cadeau niet waardeert. Denk na over wat hij echt belangrijk vindt - een favoriete sportclub, een hobby, een grappige (of romantische) foto, een auto of een gezamenlijke herinnering.

Inspiratietip: waarom geef je niet een mix van gepersonaliseerde verjaardagssnoepgoed? We hebben het gemakkelijk gemaakt om gepersonaliseerde M&M’S te maken met allerlei foto's en uitspraken en daarnaast kun je misschien nog een ander cadeau geven met het logo en de kleuren van zijn favoriete voetbalclub. Persoonlijke cadeaus voor hem maken zijn verjaardag nóg specialer.


Gepersonaliseerde cadeaus voor de 'kleintjes'

Of jouw kleintje nu nog niet geboren is of al bijna twintig is, wij hebben volop leuke ideeën om zijn of haar verjaardag nóg feestelijker te maken. Van superhelden tot dinosauriërs en van prinsessen tot pony's, je kunt themafeestjes organiseren met gepersonaliseerde verjaardagscadeaus, traktaties en afscheidscadeautjes.

Inspiratietip: Gepersonaliseerd verjaardagssnoepgoed is altijd een succes. Zet de naam of foto van de jarige op heerlijke M&M’S. Je kunt ook kleine afscheidscadeautjes geven met de naam van elk vriendje/vriendinnetje op de M&M’S. Maar het echte cadeau is natuurlijk de heerlijke chocolade binnenin.

Er komt geen einde aan de pret als je begint met gepersonaliseerde M&M’S.

Op zoek naar nog meer verjaardagsinspiratie? Kijk bij onze verjaardagscadeau-ideeën en -recepten.