Home/Events & ideeën/Verjaardag/Verjaardagsideeën/PERSOONLIJKE CADEAUS VOOR VERJAARDAGEN

PERSOONLIJKE CADEAUS VOOR VERJAARDAGEN

Ideeën voor gepersonaliseerde verjaardagscadeaus

Wie overkomt dit niet? De zoektocht naar een verjaardagscadeau is weer eens uitgesteld tot het laatste moment. Snel wordt het eerste het beste ding op internet gekocht of haast je je door de stad in de hoop op een gelukstreffer.

Maar met gepersonaliseerde cadeaus is het gemakkelijk om e een speciaal persoon te laten zien hoeveel hij of zij voor je betekent op zijn of haar verjaardag.

Unieke verjaardagscadeaus

We hebben allemaal onze eigenaardigheden - een bijnaam, een hobby, een favoriete band. Sommigen zijn fan van een bepaald automerk, anderen volgen elke wedstrijd van een voetbalteam. Misschien is er een bijzonder grappige selfie die de persoon ooit postte. Gewone verjaardagscadeaus vervagen met de tijd. De geschenken die uit het hart komen, zullen voor altijd herinnerd worden.

Gepersonaliseerde cadeaus voor haar

Gepersonaliseerde cadeaus laten zien hoeveel ze voor je betekent. Of ze nu 18 of 88 is, elke vrouw is blij met een blijk van waardering. Begin met het maken van een lijst van haar favoriete dingen - haar lievelingskleur, een speciale foto van jullie samen of een speciale uitdrukking van genegenheid die jullie ooit deelden.

Kleine tip: Je kunt M&M'S® personaliseren met leuke foto's, favoriete uitspraken, verjaardagsfoto's en prachtige kleuren. Er zijn geen grenzen aan je fantasie als het gaat om gepersonaliseerde cadeaus.

Gepersonaliseerde cadeaus voor hem

Zelfs als de man in je leven meer het praktische type is, zal hij bijzonder blij zijn met een cadeau met een persoonlijk tintje. Bedenk wat iets voor hem betekent - een mooie foto, gedeelde herinneringen of misschien zijn favoriete team, een hobby of een auto?

Een kleine tip: gepersonaliseerde chocolade maakt de verjaardag dubbel zo lekker. Je kunt M&M'S® personaliseren met foto's, spreuken of andere dingen. Of combineer ze met een ander cadeau in de kleuren van zijn favoriete team. Gepersonaliseerde cadeaus voor mannen zijn een geweldig idee om zijn eredag op te leuken.

Gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen

Of de kleintjes nu nog op hun driewieler door het huis razen of al bijna hun rijbewijs hebben - er zijn tal van leuke manieren om hun verjaardag te vieren. Van superhelden tot dinosaurussen en prinsessen, er zijn vele benaderingen van themafeesten met gepersonaliseerde verjaardagscadeaus en kleine traktaties voor de gasten.

Kleine tip: gepersonaliseerde snoepjes voor verjaardagen zijn altijd geweldig. Personaliseer gewoon heerlijke M&M'S® met namen of foto's. Je kunt ook kleine cadeautjes klaarmaken om mee naar huis te nemen. Laat de M&M'S® gewoon bedrukken met de namen van de gasten. Maar het echte cadeau is natuurlijk de heerlijke chocolade die erin zit.

Wil je meer verjaardagsinspiratie? Blader dan eens door onze verjaardagscadeau-ideeën.