Home/Onze producten/Accessoires/SET VAN 10 KRAFTZAKJES OM TE VULLEN
SET VAN 10 KRAFTZAKJES OM TE VULLEN

Deze set van 10 zakjes van kraftpapier om zelf te vullen is speciaal ontworpen voor verschillende soorten bijzondere gelegenheden: om zelf bedankjes voor uw gasten te maken, of als unieke decoratie van uw feesttafel of feestzaal. De zakjes worden verkocht exclusief chocolade, zodat u uw bestelling kunt plaatsen op basis van het aantal gasten of gewoon op basis van uw zelfgekozen kleurencombinatie!

HoeveelheidEenheidsprijs
stiks € 15.00
€ 15.00
Dit artikel is niet voorradig.
Deze set van 10 zakjes van kraftpapier om zelf te vullen is speciaal ontworpen voor verschillende soorten bijzondere gelegenheden. De zakjes worden verkocht exclusief chocolade, zodat u uw bestelling kunt plaatsen op basis van het aantal gasten of gewoon op basis van uw zelfgekozen kleurencombinatie!

De set bevat 10 zakjes van kraftpapier om zelf te vullen. In elk zakje past ongeveer 37,5 g M&M’S (apart verkocht). Met hun natuurlijke look van bruin kraftpapier zullen deze zakjes op subtiele wijze perfect passen bij uw feestdecoratie.

Zodra u ze ontvangt, zijn ze eenvoudig in elkaar te zetten en hoeft u ze alleen maar te vullen met gepersonaliseerde M&M's. Daarna kunt u een voornaam of een lieve tekst op het zakje schrijven en klaar is Kees!

Het materiaal van deze verpakking voldoet aan de eisen inzake voedselcontactmaterialen.

Materiaal :

karton met kraftprint

Afmetingen :

105 mm / breedte: 60 mm / hoogte: 2 mm