Home/trendy-promoproducten-bij-mms

  Trendy promoproducten bij M&M'S

  U wilt de voorraad promoproducten van uw bedrijf vernieuwen. U kunt daarvoor de gebruikelijke artikelen bestellen, maar u kunt natuurlijk ook een frisse wind laten waaien door uw voorraad, en kiezen voor modernere en leukere opties. Kent u MyM&M'S al?

  Een echt promogeschenk van uw bedrijf

  Trendy promoproducten bij M&M'SU kent de M&M'S natuurlijk wel, die heerlijke ronde, knapperige chocoladesnoepjes. Deze zeer populaire chocolaatjes vallen bij iedereen in de smaak!
  Met het onlineprogramma van MyM&M'S personaliseert u deze chocolaatjes door er een afbeelding naar keuze op te laten afdrukken. Loodgieter, slotenmaker, arts, detailhandelaar, bloemist ... wat de aard van uw activiteit ook is, u kunt M&M'S bestellen die u helpen reclame te maken voor uw bedrijf.

  Gepersonaliseerde promoartikelen

  De belangrijkste eigenschap van een promoartikel is precies dat het reclame maakt voor een bedrijf. Pennen, sleutelhangers of laserpennen, al deze artikelen hebben een functie, maar moeten eerst bedrukt worden met het logo van het bedrijf dat ze weggeeft.

  M&M'S in de kleuren van uw bedrijf

  M&M'S met een reclameboodschap helpen u ook reclame te maken voor uw bedrijf. Met het programma MyM&M'S kunt u zelf de kleuren van de snoepjes kiezen en er een boodschap naar keuze op laten afdrukken. Wilt u ze laten bedrukken met uw logo? U kunt dit uploaden en uw bestelling voltooien. In minder dan 2 dagen tijd kunt u al een origineel promoproduct ontvangen: gepersonaliseerde M&M'S die u aan uw klanten en prospecten kunt geven.