Home/Events & ideeën/Kerstmis/Kerstmis ideeën/Unieke ideeën voor gepersonaliseerde kerstcadeaus

Unieke ideeën voor gepersonaliseerde kerstcadeaus

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

Kerstmis is een magische en heerlijke tijd – met veel vrolijkheid en warme gevoelens. Iedereen heeft zo zijn verlanglijstjes met vele wensen. Dus waarmee verras jij je familie, vrienden en al die andere mensen?

Maak iedereen blij met gepersonaliseerde kerstcadeaus. Als je er een persoonlijke touch aan geeft kun je van een kerstcadeau een bijzondere herinnering maken. Hier zijn enkele ideeën voor gepersonaliseerde kerstcadeaus om de Kerstman in jezelf te inspireren.


Ideeën voor gepersonaliseerde kerstcadeaus voor haar.

Kerstmis is de perfecte tijd van het jaar om die speciale vrouw in je leven eraan te herinneren dat ze uniek is. Is ze de ideale huisvrouw? Een fanatieke sporter? Een echte lekkerbek? Wat haar passie ook is, er zijn volop manieren om een kerstcadeau te personaliseren (of nog beter, meerdere cadeautjes) waar je haar heel blij mee maakt.

Wens haar elke dag een goede morgen door een koffiemok te bedrukken met haar naam en te vullen met een gepersonaliseerde cacaosjabloon. Houdt ze van blingbling? Creëer een armband met gepersonaliseerde bedeltjes. Of personaliseer kerstdecoratie met een grappige of romantische foto voor onder de kerstboom.


Ideeën voor gepersonaliseerde kerstcadeaus voor hem.

Of je lieve vent nu meestal thuis in zijn mancave is te vinden of vaak de hort op is, je kunt gepersonaliseerde kerstcadeaus voor hem creëren en hem laten weten dat hij een blijvertje is. Als hij altijd op zijn smartphone kijkt, zal hij een uniek telefoonhoesje leuk vinden. Of personaliseer zijn favoriete sportitems – van golf- en tennisballen tot rugzakken.

Als hij een carrièretijger is en promotie wil maken (of al gemaakt heeft), kun je zijn initialen laten drukken op een horloge, manchetknopen of op een stijlvolle stropdas. Cadeaubonnen zijn tof, maar de leukste kerstcadeaus zijn persoonlijk en komen recht uit het hart.


Gepersonaliseerde M&M’S®. Vier de zoetste Kerstmis ooit.

Dit is de tijd van het jaar waarin je je heerlijk tegoed doet aan je favoriete M&M’S snoepgoed. Maar wist je dat je M&M’S heel eenvoudig kunt personaliseren en er originele kerstcadeaus mee kunt maken?

Maak ‘M (M&M’s Logo “M”) vrolijk en helemaal in zijn sas met gepersonaliseerde kerstcadeaus en attenties. Houd het bij onze feestelijke rode en groene M&M'S met leuke clip-art in kerststijl, voeg er kerstwensen aan toe of bedruk ze met persoonlijke wensen of foto's om ze echt uniek te maken. Of ga voor een sprankelende Kerst in de kleuren zilver en goud.

Ga voor nog heel veel meer originele kerstcadeaus voor iedereen op je lijstje naar onze galerij met gepersonaliseerde kerstcadeaus met M&M’S.