Home/Events & ideeën/Geboorte & Doop/Ideeën voor een geboorte & Doop/Unieke manieren om een babyshower te personaliseren

Unieke manieren om een babyshower te personaliseren

Gepersonaliseerde babyshower

Oh, oh! Je worstelt met een groot probleem. Je bent op zoek naar schattige decoraties en ideeën voor een aanstaande babyshower maar er is niets dat echt gedenkwaardig is. Je ziet alleen maar roze en blauw en verder niets nieuws.

Wat je wilt zijn unieke bedankjes voor je babyshower waardoor andere moeders je verbaasd zullen vragen “waar heb je dat gevonden”? Het is tijd om verder te kijken dan je wieg lang is. Hier zijn enkele ideeën voor je aanstaande moederschapsfeestje.


Een doe-het-zelf “Mam-mosa” bar.

Wat dacht je van dit verfrissende idee, een doe-het-zelf “mam-mosa” bar. Maak deze verfrissende en feestelijke drank niet met jus d'orange en champagne maar met sprankelend bronwater of spuitwater. Personaliseer de champagneflûtes met de namen van je gasten. Denk terug aan je cursus kalligrafie of het schoonschrijven op school en maak monogrammen op elke flûte met een permanent marker.


Vergeet de babyshower. Geef een babysprinkle.

Wat een ""babysprinkle is? Een babysprinkle is een kleinere versie van een babyshower voor moeders die in verwachting zijn van hun tweede of derde baby. Het ""sprinkle"" thema kan je feestje een magisch accent geven. Gasten kunnen hun cupcakes of ijsjes bestrooien met kleurrijke hagelslag. Creëer “sprinkle” ballonnen door confetti in doorzichtige plastic ballonnen te doen. En kleine cadeautjes versier je met vrolijke stippen.


Gepersonaliseerde M&M’S® & Mama – samen een zoet team

Een aanstaande moeder en haar gasten verwennen met gepersonaliseerde M&M’S is een leuke en zoete manier om te laten zien hoeveel je om haar geeft. Je kunt kiezen uit 20 speciale kleuren. Ga voor traditioneel met roze of lichtblauw. Of ga voor stijlvol met goud of zilver. Kies uit 20 verschillende kleuren. En voeg afbeeldingen van baby's of mama's favoriete foto's toe.

Een jongen of een meisje? Vier de aanstaande baby met “Het is een jongen” of “Het is een meisje” babyshower-bedankjes en personaliseer ze zelf! Als mama niet wil vertellen of het een jongen of een meisje wordt, creëer dan een mix van beide. Je kunt ze personaliseren met teksten, afbeeldingen van baby's of leuke foto's van papa of mama.

Creëer unieke babyshower-bedankjes door ze in zakjes van cellofaan te doen met een strikje van roze of lichtblauw lint erom. Deel ze uit wanneer de gasten arriveren, gebruik ze als prijsjes voor de spelletjes die je speelt, of doe ze in zakjes als een leuke herinnering aan deze speciale gelegenheid.

Laat het gebrabbel beginnen! Ga voor meer unieke babyshower-ideeën naar onze galerij met producten.