Unieke trouwdagcadeaus voor je geliefde

Gepersonaliseerde huwelijksbedankjes

Het begint allemaal met dat ene simpele woordje: “Ja”. Of het nog maar een jaar geleden was of al vele tientallen jaren terug, die warme en liefdevolle gevoelens blijven bestaan. En zo'n grote liefde verdient een trouwdagcadeau dat net zo bijzonder is als je relatie.

Misschien ben je een echte romanticus die elke trouwdag viert, van papier tot koper, zilver en goud aan toe. Of misschien ben je iemand die zijn geliefde graag verwent met een cadeau dat uniek en verrassend is. Hier zijn enkele unieke jubileumcadeaus om je liefde te vieren.


Unieke trouwdagcadeaus voor hem.

Niemand kent de man in jouw leven beter dan jij. Houdt hij van buitenactiviteiten of is de garage zijn favoriete plek? Is hij trots op zijn T-shirts of op zijn stropdassen? Rijdt hij liever op twee of op vier wielen?

De beste cadeaus zijn persoonlijk. Zoals het opnieuw beleven van de date waarbij je dacht: 'hij is het' – van het etentje tot die dvd van de eerste film die jullie samen keken. Geef hem een gepersonaliseerd horloge met de initialen van jullie beiden om te laten zien dat jullie relatie voor altijd is.


Unieke trouwdagcadeaus voor haar.

Zij is altijd je nummer 1 geweest. Dus geef haar een cadeau voor jullie jubileum waarmee je haar laat zien dat zij uniek is. En wat is daarvoor beter geschikt dan een sieraad, vooral als je het hebt gepersonaliseerd met de datum van jullie trouwdag of de titel van het lied waarmee jullie het feest openden.

Zelfs als ze zelf graag kookt, zal ze het heel erg leuk vinden om samen uit eten te gaan of thuis te genieten van een maaltijd die jij hebt verzorgd (vooral als jij de afwas doet).


Gepersonaliseerde M&M’S® -- zoete jubileumcadeaus voor elkaar.

Of het nu om jullie eerste of vijftigste trouwdag gaat, gepersonaliseerde M&M’S zijn de perfecte chocolaatjes om jullie liefde voor elkaar te uiten. Je kunt M&M’S personaliseren in de favoriete kleuren van je geliefde en bedrukken met persoonlijke boodschappen en zelfs met jullie trouwfoto's.

Ontwerp een zelf samengestelde mix waarmee je alles zegt wat je niet in woorden kunt uitdrukken — van de koosnaampjes die jullie voor elkaar hebben tot jullie favoriete foto's en selfies.

Want eerlijk is eerlijk, er is geen betere manier om “Ik hou van jou” te zeggen dan met een beetje (of een boel) chocolade!

Nog niet op weg naar het altaar? Ook voor jou hebben we iets leuks. Doe je aanzoek door iets van 'blingbling' te verstoppen in deze unieke M&M’S cadeauverpakking.

Op zoek naar meer inspiratie om “Ik hou van jou” te zeggen? Ga voor meer unieke ideeën naar onze galerij met cadeaus voor je trouwdag.