Home/het-ideale-bedrijfsgeschenk-voor-kerstmis-met-mms

  Het ideale bedrijfsgeschenk voor Kerstmis met M&M'S

  M&M'S feesten mee met uw bedrijf

  Het ideale bedrijfsgeschenk voor Kerstmis met M&M'SHeel wat bedrijven organiseren voor Kerstmis evenementen om hun personeel te vermaken. Vaak delen zij ook bedrijfsgeschenken uit. Deze kleine attenties versterken de band tussen het merk en de werknemers.

  Denk aan uw beurzen, uw entreehal en al uw speciale gelegenheden

  Gepersonaliseerde M&M'S zijn hierbij een zeer goed idee voor een bedrijfsgeschenk voor de feestdagen. Iedereen kent de kleine, knapperige chocolaatjes. Bovendien bent u nooit te jong of te oud om van M&M'S te genieten. Of het nu gaat om beurzen, uw entreehal of een bedankje voor uw zakenpartners en uw klanten, M&M'S zijn altijd geschikt!
  Gepersonaliseerde M&M'S zijn eenvoudig te bestellen via de website MyM&M'S. U hoeft alleen maar de kleuren van de snoepjes te kiezen en een afbeelding of enkele woorden om op deze heerlijke chocolaatjes te laten drukken. Een bedrijf kan bijvoorbeeld zijn logo en een korte tekst zoals 'Gelukkig Nieuwjaar' of 'Prettige Feestdagen' laten drukken.

  Kies een verpakking die bij de gelegenheid past

  Wij raden u aan om te surfen naar de pagina van de verpakkingen en daar een doosje of een zakje te kiezen dat bij uw bedrijfsimago past. MyM&M'S biedt u een ruim assortiment voordelige verpakkingen in sobere of juist uitbundige kleuren.
  U ontwerpt dit bedrijfsgeschenk in slechts een paar minuten tijd. Afhankelijk van de artikelen duurt het 2 dagen tot 3 weken om ze te produceren en te leveren. Dat is goed nieuws voor alle HR-managers die aan de late kant zijn. Zij vinden hier een origineel idee voor een bedrijfsgeschenk dat bovendien snel beschikbaar is.