Home/mms-helpen-de-marketing-van-uw-bedrijf

  M&M'S helpen de marketing van uw bedrijf

  MyM&M'S relatiegeschenken

  Met het programma van MyM&M'S kunnen alle bedrijven relatiegeschenken laten maken die indruk maken op hun klanten én waarmee ze heel wat besparen.

  Vergeet de standaard relatiegeschenken ...

  M&M'S helpen de marketing van uw bedrijfBedrijven zijn vaak niet erg origineel in het bedenken van relatiegeschenken. Pennen, sleutelhangers of agenda's zijn de standaardartikelen die zich opstapelen in de voorraad van heel wat bedrijven. Hoewel ze handig en tijdloos zijn, wekken ze vaak niet echt de interesse van de ontvanger, en dat is erg jammer voor een relatiegeschenk.

  ... Ga voor iets origineels

  Toch is het perfect mogelijk uw klanten aangenaam te verrassen met een origineel en voordelig relatiegeschenk. M&M'S zijn hiervan het bewijs. Op de website MyM&M’s kan een onderneming of een particulier zijn eigen M&M'S ontwerpen. De vorm blijft dan wel dezelfde - een heerlijk, bolrond snoepje - het uiterlijk is echter helemaal anders.

  Stel uw eigen M&M'S samen

  Op de website My M&M'S ontdekt u heel wat opties waarmee u het uiterlijk van uw M&M'S zelf kunt bepalen. Kies zelf de kleuren (één kleur of een kleurencombinatie) en upload het logo van uw bedrijf of een andere afbeelding die bij uw onderneming past.
  Kies vervolgens de doosjes waarin de M&M'S die u aan uw klanten wilt geven, verpakt moeten worden. Die kunnen heel geraffineerd zijn of juist heel sober. Er zijn ook eenvoudige verpakkingen van transparante kunststof.
  Zodra u uw keuze heeft opgeslagen, kunt u uw gepersonaliseerde M&M'S in een paar tellen bestellen!