Home/Events & ideeën/Verjaardag/Verjaardagsideeën/Geef een sprookjesachtig feestje met een Candy Bar

Geef een sprookjesachtig feestje met een Candy Bar

Candy Bar voor verjaardagsfeestjes

Familie. Vrienden. Lekker eten. Het perfecte recept voor een geweldig verjaardagsfeest! Maar misschien zijn we toch nog één cruciaal ingrediënt vergeten - verjaardagspret! Je ouders hebben je waarschijnlijk altijd verteld dat je niet mag spelen met je eten, maar een verjaardagsfeest is het perfecte moment om alle regels even te vergeten.

Je hoeft geen klein kind te zijn om te genieten van je favoriete snoepjes en om je eigen heerlijke dessert te maken. Wij hebben wat tips en ideeën op een rijtje gezet om van jouw verjaardagsfeest met Candy Bar (snoeptafel of snoepbuffet) een groot succes te maken.


Veel variatie voor een extra vrolijke Candy Bar.

De coolste Candy Bars hebben snoepgoed in verschillende vrolijke kleuren, vormen, maten en texturen. Je begint natuurlijk met het favoriete schoepgoed van de jarige. Een aantal favorieten zijn: lolly's, winegums, spekjes, schuimpjes, zure snoepjes, hartjes en Engelse drop.


Kies het favoriete thema van de jarige.

Prinsessen? Piraten? Dinosauriërs? Een spannend thema kan de Candy Bar nog aantrekkelijker maken. Het is ook een betoverende manier om een verjaardagsfeestje nóg leuker te maken. Bij een ridderthema zou je bijvoorbeeld ridderkelken vol met snoepgoed neer kunnen zetten. Je kunt een kasteel als pronkstuk in het midden creëren, met een ophaalbrug vol lolly's.


Wees net zo creatief met de snoeppotten als met het snoepgoed.

Je kunt natuurlijk plastic kommen of schaaltjes in vrolijke kleuren gebruiken, maar je kunt ook je fantasie gebruiken en het nog specialer maken. Je kunt bijvoorbeeld zandemmertjes neerzetten of kiepauto's om het snoepgoed mee 'af te leveren'.

Voor oudere kinderen of de volwassen zoetekauw kun je het snoepgoed ook in unieke potjes, vaasjes of wijnglazen doen. Zorg wel voor tangen of schepjes om het snoepgoed makkelijker te kunnen pakken.


Maak verjaardagen onvergetelijk met gepersonaliseerde M&M’S®.

M&M’S® en verjaardagsfeestjes zijn een perfecte match. Maak de verjaardag nog specialer met gepersonaliseerd snoepgoed. Kies uit 15 kleuren (bijv. klassiek wit en fushia) en personaliseer ze met foto's van de jarige, zet de namen van zijn of haar vriendjes erop of gebruik klassieke verjaardagssymbolen als taarten en ballonnen.

We hebben nog een leuke tip. Gebruik onze Candy Push Dispenser met M&M'S®. Onze snoepautomaat met gepersonaliseerde M&M’S® is pefect. Je zoon of dochter zal ook onze rode Candy Push Dispenser geweldig vinden. Personaliseer de M&M'S® met maximaal drie kleuren en ontwerpen.

Koop M&M’S altijd in grote verpakkingen in zodat je altijd genoeg voorraad hebt om geweldige goodiebags te maken om mee naar huis te geven of om zelf na afloop van te genieten.

Op zoek naar nog meer geweldige tips van M&M’S voor een verjaardagsfeestje? Snoep een paar ideeën van onze inspiratiepagina voor verjaardagen.