Home/snoepjes-voor-uw-klanten-in-de-kleuren-van-uw-bedrijf

  Snoepjes voor uw klanten in de kleuren van uw bedrijf

  Bedrijfssnoepjes

  Snoepjes voor uw klanten in de kleuren van uw bedrijfSommige sectoren onderhouden een nauwe band met hun klanten. Dat is vooral het geval bij dienstverlenende bedrijven, commerciële afdelingen en consultants. Vaak staan er in deze ondernemingen en bedrijven snoepjes klaar voor de klanten, als verwelkoming of voor een verzorgd merkimago. M&M'S zijn hiervoor de meest bekende lekkernij, vooral omdat bedrijven ze kunnen personaliseren.

  Snoepjes voor kinderen en tieners

  In de wachtruimte van een arts, bij de kassa van een kledingwinkel of bij de balie van een informatiecentrum kunt u ook heel goed snoepjes aanbieden met daarop de naam van de zaak.
  Gepersonaliseerde M&M'S passen heel goed bij dit jonge publiek. U kunt ze (laten) verpakken in kleine doosjes of in doorzichtige zakjes.

  Snoepjes voor volwassenen

  Om volwassenen op hun gemak te stellen in specifieke ruimten van een verkooppunt (de klantenservice, aftersales, afhaling van goederen, enz.) kunt u comfortabele fauteuils en een snoepautomaat neerzetten. U kunt ook reclamesnoepjes in een mooie verpakking aanbieden.

  M&M'S zijn reclamechocolaatjes waarop het logo van het bedrijf of een ander herkenbaar element van de onderneming, zoals de slogan, is afgedrukt. Op de website My M&M'S vindt u meer dan een dozijn verschillende kleuren, waarmee elke onderneming reclameartikelen kan ontwerpen die passen bij zijn merkimago.